Повідомлення про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку
опубліковано 05 липня 2021 року о 11:18

Повідомлення про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища»проекту містобудівної документації місцевого рівня, а саме "Детальний план частини території для проведення реконструкції нежитлової будівлі по вул. Маяковського, 2 на території м.Тернівка- далі (ПДД). Проект розроблений згідно Рішення сесії Тернівської міської ради №69-3/VIІI від 21 грудня 2020 року.

Замовник розроблення детального плану - Виконавчий комітет Тернівської міської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

Адреса: 51500, Дніпропетровська область., м. Тернівка, вул. Пушкіна, 5А / тел.: +38(056)326-95-19 // e-mail:info@tern-mrada.dp.gov.ua

Інвестор розроблення детального плану громадянка Другоруб Наталія Миколаївна

Дата початку розгляду та оприлюднення ПДД 08.07.2021р. Строк визначений для проведення процедури громадського обговорення 30 днів.

Основні техніко-економічні показники проекту містобудівної документації, пояснювальна записка з розділом "Охорона навколишнього природного середовища", який розробляється у складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також графічні матеріали (схеми) місце розташування території, кадастровий номер земельної ділянки розташованої в межах ПДД, представлені для ознайомлення на сайті Тернівської міської ради (посилання на сторінку https://ternivka-rada.dp.gov.ua/ua/novini-ta-podiyi/novini/detalnij-plan-chastini-teritoriyi-dlya-provedennya-rekonstrukciyi-nezhitlovoyi-budivli-po-vul-mayakovskogo-2-na-teritoriyi-m-ternivka).

Земельна ділянка 1213500000:01:027:0117, площею 0.085 га, розміщена на перехресті вулиць Маяковського й Курська в межах кварталу який відноситься до сельбищної території зі змішаним типом забудови в межах якого представлена житлова забудова та об'єкти громадського обслуговування.

Відповідно до проектних рішень генерального плану населеного пункту квартал в межах якого знаходиться зона ДПТ відноситься до 1-ої черги зони реконструкції існуючої забудови.

Детальні рішення щодо остаточного зовнішнього виду будівлі яка передбачена до реконструкції, загальної площі забудови після реконструкції, висоти будівлі, характерних деталей щодо малих архітектурних форм, будуть надані при розробці наступного етапу проектування в ескізі намірів забудови земельної ділянки або робочій документації проекту реконструкції при отримані умов та обмежень забудови ділянки.

Проектним рішенням ДПТ не вноситься жодних змін до планувальної структури навколишньої забудови за межами ДПТ.

У зв'язку із запобіганням поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), громадське обговорення проекту ДПТ й самої планованої діяльності після подання звіту з оцінки впливу на довкілля проводиться виключно у формі надання письмових зауважень і пропозицій, у тому числі в електронному вигляді.

Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електронну адресу info@tern-mrada.dp.gov.ua (з посиланням на державні будівельні норми, пункти Закону) або до поштової скриньки міської ради м. Тернівка, вул. Пушкіна, 5А в робочі дні з понеділок – четвер 08:00 – 17:00; п’ятниця 08:00 – 16:00.

Строк громадського обговорення 30 днів з дня її оприлюднення з 08.07.2021р. по 09.08.2021р.


Виконавчий комітет Тернівської міської ради

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux